Wat doet Opus Coaching?

Opus Coaching is een erkende Re-integratie, Loopbaan- en Jobcoachorganisatie. Wij ondersteunen werkzoekenden bij het vinden en behouden van werk. Dit doen we door de inzet van arbeidstoeleiding, trainingen, re-integratie, jobcoaching en het bieden van juiste loopbaanadvies.

Werkgevers ondersteunen wij bij jobcoaching, het vinden van werknemers en re-integratie. Samen met jou onderzoeken we je mogelijkheden en vertalen dit naar een haalbaar en realistisch doel. Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken van passende werkplekken en zetten ons netwerk en expertise in om jouw doel te bereiken.

Kwaliteit

Onze drijfveer is om mensen (met een afstand tot de arbeidsmarkt) te helpen bij het vinden van de juiste plek op de arbeidsmarkt. Om de juiste werkplek te vinden luisteren we goed en nemen we de tijd om je te leren kennen. Wij geloven dat we met oprechte aandacht goed in staat zijn om de best passende plek te vinden.

Om de juiste plek te vinden zetten we ons netwerk van werkgevers in. Dit netwerk is voor ons belangrijk en onderhouden we goed.

Werkwijze

Door écht aan te sluiten en verbinding te maken brengen we samen met jou mogelijkheden in kaart. We luisteren naar je wensen en behoeften. Onze deskundigheid en kennis van de arbeidsmarkt helpen om een realistisch perspectief op de arbeidsmarkt te vormen.

We stellen een concreet plan op met een haalbaar doel. Door onze volhardende en initiatiefrijke aanpak helpen we je jouw doel te bereiken.

Maak kennis met onze specialisten

Ons team bestaat uit deskundige professionals met verschillende achtergronden die op de juiste manier bij jou aansluiten: erkende re-integratiespecialisten en jobcoaches, een autismedeskundige, systemisch behandelaar, een verslavingsdeskundige, een agressie trainer en een orthopedagoog. De coaches hebben ervaring met het begeleiden van licht verstandelijk gehandicapten en personen met gedrag- en verslavingsproblematiek. Juist door deze combinatie is er veel kennis in huis en kunnen we de juiste coach aan jou koppelen.

Martijn de Pater

Jobcoach en re-integratie adviseur

Chantal Duits

Administratief Medewerker

Steffi Vos

Jobcoach en re-integratie adviseur

Wendena Doekhi

Jobcoach en re-integratie adviseur

Sander van den Bosse

Teamleider, re-integratie adviseur en jobcoach